Stap Uit De Ratrace - word financieel vrij (FIRE) in België

Grip op je geld

Ontdek alle geheimen over het bouwen van een financiëel vrijer leven in simpele taal. Krijg grip op je geld in de actie-gerichte modules en bouw zo een leven met meer tijd, rust en vrijheid.

Grip op je geld

Ontdek alle geheimen over het bouwen van een financiëel vrijer leven in simpele taal.
Krijg grip op je geld in de actie-gerichte modules en bouw zo een leven met meer tijd, rust en vrijheid.

85+

tevreden deelnemers

€248

gemiddeld maandelijks bespaard per deelnemer dankzij dit traject.

€1860 

is wat de gemiddelde deelnemer als onmiddelijke waarde uit dit traject haalt.

Droom je ook van financiële rust ?

Onderzoek wijst uit dat één op de vijf van de werknemers vroeg of laat tegen burnout aanloopt. En als je er in slaagt om een burnout te vermijden, dan werk je je krom tot je  je 67. Als ze de pensioenleeftijd niet verder verhogen, tenminste. Tegen dat het zover is, liggen je beste jaren al lang achter je. Je gaat dus iets anders moeten bedenken om een beter leven te creëren.

Al jaren helpen wij mensen met het bouwen van financiële vrijheid. In die tijd hebben wij gemerkt dat veel mensen zich blind staren op het zoeken van snelle oplossingen. Want er moet toch een snelle manier zijn om financieel vrij te worden en je baas te kunnen ontslaan?
Ja, ik wil meer vrijheid

Vrijheid met je eigen Financieel Plan

Nee, verwacht geen snel-rijk methode. Het is een eenvoudige manier om slim met je geld om te gaan, je geld voor jou te laten werken, en zo op voorspelbare manier een leven in financiële overvloed te bouwen. Het zorgt ervoor dat je geld automatisch elke maand geld opbrengt… waardoor je op termijn vrij wordt van je job.

 

Het grote geheim van ons eigen succes, en van veel welvarende mensen, is consistentie bij het bouwen van die Freedom Machine. Al een heel aantal jaar gebruiken wij exact dezelfde methode waarbij we consistent elke maand minder uitgeven dan er binnenkomt en het verschil gaan investeren in saaie maar bewezen beleggingen zoals ETFs en vastgoed.

 

We zijn heel bewust hoeveel we uitgeven en waaraan we geld uitgeven. We testen manieren om inkomsten te verhogen (cursussen, trading, youtube cash cows, noem maar op..). Hierdoor stijgt ons inkomen maand na maand en zijn we in staat geweest de afgelopen jaren duizenden euro’s per maand te investeren. Zo zijn we goed op weg om in no-time financieel vrij te worden.


Je denkt nu misschien ‘’dat klinkt allemaal wel heel erg moeilijk want ik ken er te weinig van’’. Als dat zo is, kan ik je meteen geruststellen: ik kende er ook niets van. Stap voor stap heb ik alles geleerd wat nodig is om een financieel vrij leven te bouwen, En ik ben zeker geen genie ;), dus als het mij lukt kun jij het zeker en vast ook! Alles wat goed werkt heb ik voor jou samengevat zodat je stap voor stap de dingen kunt doen die ook écht werken. Mijn ervaring is dat iedereen de stappen kan leren. 


Klaar om de beste inzichten en technieken van ons te leren?

Ja ik wil een Freedom Machine

Ontdek het eenvoudige stappenplan


Stappenplan Stap uit de Ratrace

Ontdek het eenvoudige stappenplan

stappenplan-ratrace

Derde ervaring met FIRE community met Jonas... Als er in de toekomst nieuwe cursussen komen zal ik zeker deelnemen. Héél veel uit geleerd, van besparen tot investeren. Niet twijfelen. De prijs verdien je eenvoudig terug door de stappen te doorlopen die Jonas aanreikt. Verder is Jonas héél bereikbaar in de community en tracht hij steeds op alle vragen te antwoorden. Bezie het als een totaal pakket naar een nieuw anders leven waarin je financieel vrij bent ;)

Daniel
Al 2 trajecten gevolgd bij Jonas, top uiteenzettingen, heel veel info en waarde telkens opnieuw. Zonder twijfel de investering waard


Luc
Ik ben klaar voor de stap!
Jonas Vermeulen
WAARDE € 1860,-

€ 197-voordeelprijs

Grip op je geld : Stap Uit De Ratrace


 • Grip op je geld waardoor elke maand meer binnenkomt dan je uitgeeft
 • Financiële zekerheid voor jou, je gezin en je kinderen
 • Nooit meer geld te kort omdat je geld voor jou gaat werken 
 • Een helder doel én plan om je doel te bereiken
 • Rust, vrijheid en een overvloed aan vrije tijd.

`

Dit is alles wat je krijgt:


 • ONLINE TRAJECT: Toegang tot de 7 modules met 40 lessen in de online FIRE community, te bekijken waar en wanneer je wil.
 • BONUS 1: Toegang to de 4 Exclusieve Brainstorm Files, met daarin meer dan 100 tips om je kosten te verlagen en inkomsten te verhogen.
 • BONUS 2: De Stap-Uit-De-Ratrace toolkit, waarmee je jouw persoonlijk financieel plan maakt. In de tookit maak je jouw budget, simuleer je wanneer je financIële vrijheid kan bereiken en neem je de belissingen die jouw leven op financieel vlak compleet gaan veranderen.
 • BONUS 3: Toegang tot de de Vragen-en-Discussie Zone in de online FIRE Community, waar je vragen kan stellen, tips kan geven en krijgen en zo nog slimmer met je geld leert omgaan. Doe het samen met een community die dezelfde doelen en mindset heeft.


En de resultaten spreken voor zich:


 •  Deelnemers besparen gemiddeld 248 euro per maand dankzij de module kosten besparen.
 •  Deelnemers schatten de waarde van deze training op gemiddeld meer dan 1860 euro.


(Bron: eigen bevraging na afloop)

Jij het resultaat, ik het risico: Je haalt er €1000 uit, of je krijgt alles terug.

Het is heel eenvoudig. Ik weet dat dit traject werkt. Ik het het honderden keren gedaan , met mezelf en met andere deelnemers. Als je de module kosten besparen en de module inkomsten verhogen serieus neemt, haal je er minstens €1.000 uit binnen de 12 maand. Dat wil zeggen dat je op 12 maand je inschrijving dubbel en dik terugverdient. Als jij alle stappen hebt gevolgd en alles hebt toegepast, en je haalt geen €1.000 waarde uit het traject, betalen we je de volledige inschrijving terug. Zo zeker zijn we van ons stuk. Zo neem jij geen enkel risico.
Ja, dit wil ik >


Ik vond Stap Uit De Ratrace heel interessant! Voor mij persoonlijk zijn de SUDRR toolkit en de community erg waardevol. De betrokkenheid van Jonas geeft een extra impuls.

Nico
Top om duidelijke doelen te zetten en ook een plan te hebben om ze te halen. Ik sta nog maar aan het begin van m'n traject, en het meest waardevolle was de module over besparen. Ik ga nu ongeveer 2700 euro per jaar besparen dankzij de beslissingen die we met Jonas hebben gemaakt. En dat kan ik nu extra investeren!
Iris

Je hebt nu de keuze: je kan nu actie nemen en nu werk maken van je financieel vrij leven of je kan wegklikken en binnen een paar jaar denken ‘had ik maar …’


En ik zeg dit niet zomaar. Weglikken is exact wat ik 10 jaar lang heb gedaan. Ik had alle kennis maar dacht ‘ik kan het later nog doen’. Uiteindelijk ben ik pas rond m’n 30e m’n eigen dromen serieus gaan nemen.  Het heeft me dan nog 5 jaar gekost om m’n eerste 250.000 euro op te bouwen. Nu ben ik onderweg naar m’n eerste miljoen en denk ik vooral ‘was ik maar eerder begonnen’... want ik had al lang financieel vrij kunnen zijn.


Dus de keuze is aan jou. Durf doen. Zo ga je vooruit.

Transformeer je leven en Stop De Ratrace

Ik doe mee